Bogudgivelser

Phrons Forlag v/Flemming Nørgaard

Bog nr. 1: FRA NUL TIL EUROPAMESTER
Oplevelser på racerbanen. ISBN 87-986918-2-1

Bogen er skrevet af Flemming Nørgaard. Han er født i 1939. "Fra nul til Europamester" er ikke blot historien om Peer Olander Nørgaard, der som 30 årig realiserede drengedrømmen og blev racerkører. "Fra nul til Europamester" er også en beretning om far og søn, der formåede at vinde det uofficielle Europamesterskab i Formel Ford 1800, First Division - til trods for at de 3 år tidligere intet vidste om motorsport. En historie fortalt af Flemming Nørgaard, der udover at være Peers far også har været Peers mekaniker hele vejen fra den første dag. "Fra nul til Europamester" er derfor en personlig skildring, som den er oplevet bag kulisserne i et racerteam.
"Fra nul til Europamester" indeholder også Peers egne artikler fra Euroman og Berlingske Tidende, hvor Peer bl.a. gengiver sine allerførste oplevelser bag rattet i en Formel Ford 1600 og en ægte Formel 1.
Sidste nyt: I år 2001 blev Peer Europamester for anden gang Formel 1800 First Division, og det er først anden gang han deltager. Desuden er han blevet nr. 2 i DM både i år 2000, 2001 og 2002. Vi kalder det Vicedanmarksmester. Peer er således dobbelt Europamester i 1. Division og tredobbelt Vicedanmarksmester.

Bogen er på 150 sider + 16 sider med farvebilleder. Forlagets pris er kr. 140,63 incl. moms + forsendelse.
Bog nr. 2: ET LIV UDEN ENDE

Digtsamling. ISBN 87-986918-1-3

Bogen er skrevet af Rebecca Linea.Hun er født i 1975. Hun var 9 år, da hendes mor tog sit eget liv. Lige siden Rebecca var 12, har hun skrevet digte. Over 2000 er det blevet til. De bedste er nu samlet i "Et liv uden ende", en digtsamling Rebecca ikke har skrevet for at opnå litterær anerkendelse, men udelukkende for at sætte ord på sin sorg og sine tanker. "Et liv uden ende" er ment som en håndsrækning - både til dem, der kæmper sig igennem en svær tid og dem, som oplever den kamp på nærmeste hold.

Bogen er på 128 sider og forlagets pris er kr. 140,63 incl. moms + forsendelse.
Bog nr. 3: UDBRUD.
Digtsamling af Ann Rønn Sørensen. ISBN 87-986918-4-8.
I denne digtsamling er der nogle tanker, der kommer til udbrud. Tanker, der kredser om døden og om blodet bl.a.
Men også tanker af mere lys karakter, idet mange at digtene er små perler - som f.eks.:


GLØDENS FORDYBELSE
Slukker livet i min smøg,
endnu en tanke er faldet i dybden.
Endnu en stund er
faldet fra.
Endnu en mening begrunder.

Bogen er på 100 sider og koster 123,75 kr. incl. moms + forsendelse.
Bog nr. 4: MENNESKESKÆBNER
ISBN 87-986918-7-2.
En bog af Henning Busk, der både skriver, tegner og maler. Bogen beskriver forskellige mennesker i Danmark - nogle af dem er "anderledes" - måske originaler.
I bogen fortælles der om: Originalen Søren, Vagabonden, Pot Knud, Kristians lille paradis, Smedels Laura og bagerens Helmer - og mange flere
Henning Busk er universel i sin livsopfattelse og levendegør tiden i disse fortællinger på en sober og menneskevenlig måde med respekt for livet i alle dets afskygninger
Bogen har mange fine illustrationer af Henning Busk.
Bogen anbefales og har forord af Lone Dybkjær, medlem af Europa-Parlamentet.
Hun skriver bl.a.:
Her i bogen kan vi glæde os over en række mennesker, som næsten alle fortjener en medalje for håndteringen af det liv, der nu engang blev dem forundt - og så selvfølgelig også over de dejlige illustrationer.

Bogen er på 152 sider med mange illustrationer og koster 149,50 kr. incl. moms + forsendelse.

Bog nr. 5 TAARUP SOGN af Laust Kristensen.
ISBN 87-986918-8-0
Dette er historien om Tårup Sogn. En historie der rækker næsten 1000 år tilbage, da Tårup Kirke formentlig blev rejst i skikkelse af en trækirke. Det er også en historie præget af Taarupgaard, der siden 1948 har været efterskole, men i sin tid var herregård og bogstaveligt ejede hele sognet.
I bogen følger man sognets udvikling og historie, hvad enten det er landbruget, erhvervene, skolerne eller sognets personligheder og aktive mennesker.
"Tårup Sogn - i fortid og nutid" er det første samlede billede af sognet. Et resultat af fem års vedholdende arbejde udført af sognets tidligere præst Laust Kristensen og en gruppe af sognets indbyggere, der bl.a. har udarbejdet bogens register over samtlige beboere i sognet gennem tiderne.
Bogen er på 178 sider (12 sider billeder) og koster 140,00 kr. incl. moms + forsendelse.

Bog nr. 6: SYNG MED TEGN
ISBN 87-986918-9-9
En sangbog udarbejdet af Bettina Snebang og Elsebeth Johansen.
En Tegn-til-Tale-sangbog med 28 sange og 8 remser. Sangbogen er tænkt som et specialpædagogisk redskab i skole og institution og som en sangbog for forældre og børn til brug i hjemmet
Sangbogen henvender sig til alle, der er i berøring med børn med talevanskeligheder.
Sangbogen koster 130,00 kr. incl. moms + forsendelse.

Læs mere på www.dalgasskolen.skive.dk/tegntiltaleNye bøger på vej

Bog nr. 7. MINE MANGE TITLER af Flemming Nørgaard. Den foregår i tiden fra 2. verdenskrig og frem til årtusindskiftet 2001, og handler om et godt liv for en almindelig dansker som Flemming Nørgaard. Men det er ikke navnene i bogen, der er vigtige, de kunne ligesågodt være opdigtede, det er tidsperioden, der er vigtig. Foreløbig har bogen også to undertitler: Jeg en kristen og En landsbydegns søn.

Hold øje med hjemmesiden. Den opdateres, når der sker nye ting.